Kongkek binatang tumbilr

One of the central features of the Web is the ability for each Web page to offer connections to other Web pages in the click of a button.

Hari ini bini aku datang melawat aku setelah hampir sebulan kami berjauhan, bermacam macam plan dan acara aku fikirkan dan bayangkan sepanjang perjalanan yg memakan masa selama 3 jam untuk menjemputnya di Airport KK.

Dibukanya seluar aku dengan rakus dan dilurutkan underware alain delon aku kebawah dan terus dibahamnya konek aku dengan ganas seolah2 perempuan yg kemaruk batang yag tak dapat selama 2 tahun.

Kawannya diberikan bilik yang berasingan iaitu disebelah bilik kami (connecting room). ” Tanyanya kepada aku seolah2 tidak membenarkan aku kepejabat, “jap yang, papa nak settle a few things kat pejabat pas tu pa datang balik” jawab ku ringkas.

Masuk je ke ter Wanal ketibaan aku dah terlihat gelagat bini aku & kawan dia yang bernama Nasha. dengan baju gipsy nya dia berdiri sambil melambaikan tangan nya, ini sure tak pakai panties, memang dia tak gemar memakainya & nasib baik kawannya ada sekali kalau tidak sure aku belasahnya dalam kereta…Sepanjang perjalanan pulang seperti biasa mulut bini aku tak henti2 bercakap, mau saja ku sumbat kan batangku kemulutnya yang comel tu, terpaksa maintain sebab kawannya ada dibelakang.

Memang mulutnya tak akan berhenti kecuali kalau dia tidur.

Nak sangat eh..” lalu aku dudukkan dia di carpet lantai sambil badanya kusandarkan kekatil lalu aku tolakkan kepala mendongak keatas beralaskan tilam katil dan terus aku kangkang luas2 sambil menyuakan lobang bontot ku kemulutnya.

Lalu dijilat dengan lidahnya bermain2 dikeliling lobang & sesekali ditujah masuk lidahnya kelobang bontotku… Aku memusingkan badan ku sambil ku halakan lagi bontot ku kemulutnya, dengan posisi begini tangan aku dapat meramas2 teteknya.

kongkek binatang tumbilr-39kongkek binatang tumbilr-17kongkek binatang tumbilr-9

This section discusses the issues raised when your site connects to other websites, and it provides a sample linking agreement.

Join our conversation (99 Comments).
Click Here To Leave Your Comment Kongkek binatang tumbilr.

Comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *